Ciclisme

Paula Blasi (Massi Baix Ter) guanya el català en ruta a Palafrugell

Paula Blasi (Massi Baix Ter Women’s Team) va ser la guanyadora absoluta i la millor ciclista sub-23 del campionat de Catalunya de fèmines en ruta disputat a Palafrugell, mentre que Adriana Vargas, també del club de Torroella i Montgrí, va aconseguir la victòria en categoria Cadet. Marta Romance i Mireia Trias, també corredores de l’equip empordanès, van ser segona i tercera en categoria Elit de Catalunya, respectivament, després de completar un recorregut de 121,8 quilòmetres amb final a la localitat d’Esclanyà. Laia Colomé, de l’Academy, va ser la tercera millor sub23 i la valenciana Susana Pérez va ser quarta de la general.

Paula Blasi va ser la gran dominadora de la prova i amb aquest resultat confirma el seu bon moment de forma, després del quart lloc en dues curses de la Copa d’Espanya (els grans premis d’Igartza i Cidade de Pontevedra), una sisena posició a la Copa Primavera d’El Prat de Llobregat i la tercera plaça al Memorial Fidel Bagan. Dissabte, va protagonitzar l’escapada del dia al costat d’Agua Marina Espinola (Le Boulou CC), a qui va deixar enrere quan quedaven pocs quilòmetres per arribar a la línia de meta. Espinola va ser segona de la prova, mentre que Laura Rodríguez (Universitat Politècnica de València) va completar el podi, proclamant-se d’aquesta manera campiona de Catalunya en categoria Elit.

En la cursa Cadet, ple absolut del Massi Baix Ter amb el triomf d’Adriana Vargas, que va revalidar el títol. La van seguir a la classificació les seves companyes d’equip Adriana Miguel, Íngrid Esteban i Júlia Vilanova. Les altres campiones del dia, en la resta de categories Màster, van ser Nerea Alarcón (Cardedeu Unió Ciclista), Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista) i Cristina Bombardó (Dr. Bike Racing Team).

Bons resultats a Juneda i nova prova a Navarra

El cap de setmana ha estat rodó perquè diumenge l’equip va competir en la 5a edició del Trofeu Vila de Juneda Fèmines. Susana Pérez va aconseguir la victòria, mentre que Mireia Trias va ser tercera a la classificació general. Paula Blasi, un dia després de coronar-se campiona de Catalunya absoluta en ruta, va ser quarta i la millor sub-23 de la prova.

Sense massa temps per descansar, el Massi Baix Ter tornarà a competir aquest mateix dimecres, quan formarà part de la Navarra Women’s Elite Classics, una prova de categoria 1.Pro que presenta un recorregut de 135,6 km amb sortida i arribada a la ciutat de Pamplona. El conjunt empordanès és un dels 18 equips participants, alguns d’ells de categoria World Tour.