Handbol

Amb l’última final a la memòria

Handbol. El KH-7 BM Granollers té molt present la històrica final de l’any passat a Màlaga i afronta els quarts de la copa de Sant Sebastià contra l’Elda amb la màxima il·lusió i motivació

Amb el magnífic record i l’experiència de la històrica final de l’any passat a Màlaga, el KH-7 BM Granollers obre avui el foc en la 45a edició de copa, a Sant Sebastià, en l’eliminatòria de quarts contra l’Elda (13 h, TdP) amb la màxima il·lusió.

Veient la configuració del quadre, el conjunt vallesà va sortir molt ben parat del sorteig, ja que el club del Vinalopó Mitjà va quedar clarament per sota en la fase regular de la lliga i va perdre tant en la primera (35-25) com en la segona (26-29) volta. Amb tot, el tècnic Robert Cuesta envia un missatge de prudència: “Som molt conscients que son 60 minuts de caixa o faixa. És molt important aprofitar l’experiència de la temporada passada, sabent que hi haurà moments bons, i moments difícils. Sobretot hem de tenir la mentalitat que l’Elda no ens regalarà res. Ens ho haurem de guanyar nosaltres.” La capitana Martina Capdevila remarca que l’equip està a punt per a la cita: “Aquest any afrontem la copa amb molta il·lusió, sobretot després del que vam aconseguir l’any passat. Ens ha tocat l’Elda, un equip contra el qual ens ha anat bé a la lliga. Ens estem entrenant moltíssim, preparant l’eliminatòria al màxim, i amb moltes ganes.” Si supera el primer escull, el Granollers se les haurà amb les vencedores del duel entre el Porriño i el Valladolid (16 h).

Quadre exigent

L’altra part del quadre es preveu, teòricament, molt més exigent amb la presència de l’amfitrió i vigent campió, el Super Amara Bera Bera, que tancarà la jornada contra l’Atlético Guardés (20.30 h), i l’Elx i el Costa del Sol Màlaga (18.15 h), primer i segon respectivament a la fase regular de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció