Futbol sala

El Barça s’imposa a Còrdova i tanca la fase regular com a líder (3-4)

Una inspirada actuació d’Erick ajuda l’equip blaugrana, que s’enfrontarà amb el Manzanares als quarts de final del ’play-off’, a assegurar-se la primera plaça, mentre que el Santa Coloma acomiada el curs amb un triomf de prestigi contra el Jaén (6-2)

El Barça venç amb més patiment del previst a la pista del Còrdova (3-4), s’enfila fins als 63 punts, dos per sobre ElPozo Múrcia, i tanca la fase regular com a primer classificat. Erick, per partida doble, Pito i André Coelho han estat els golejadors del conjunt blaugrana, que ha vist com els andalusos han empatat el 0-2 inicial i han posat emoció al tram final amb la diana de Guilherme. L’equip dirigit per Jesús Velasco s’enfrontarà amb el Manzanares, vuitè classificat, als quarts de final del ’play-off’. El primer partit de la sèrie tindrà lloc al Palau Blaugrana el divendres 24 de maig.

Per la seva banda, l’Industrias Santa Coloma, que tanca la temporada en la novena posició, sense opcions d’accedir a les eliminatòries per al títol malgrat quedar-se a tan sols un punt de la preuada vuitena plaça, ha obtingut un triomf de prestigi en imposar-se com a local al Jaén (6-2), tercer classificat, amb gols de Cardona, Corso, Povill, Khalid i Peña, autor d’un doblet. La clau ha estat l’inici de la segona meitat dels colomencs, que han marcat tres gols consecutius entre el minut 22 i el 24 per trencar l’empat (2-2) i encarrilar la victòria (5-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.