Futbol sala

Sergio Lozano (Barça) es torna a lesionar i serà baixa el que resta de curs

El capità del Barça, Sergio Lozano, serà baixa pel que resta de temporada a causa d’una lesió en el bíceps femoral de la cuixa esquerra, per la qual cosa es perdrà les eliminatòries pel títol de la Primera Divisió, que començaran el 24 de maig, segons va informar aquest dimecres el club català. Després de sentir una burxada a la zona afectada, el jugador madrileny es va retirar en els primers minuts del partit que dissabte passat va enfrontar el Barça amb el Còrdova Patrimoni de la Humanitat, i les proves mèdiques posteriors han confirmat l’abast de la lesió.

L’absència de Lozano se sumarà a les baixes confirmades de Sergio González, que es recupera d’un trencament en el lligament creuat anterior i una lesió en el menisc extern del genoll esquerre; Álex Yepes, que a la fi d’octubre es va trencar el lligament creuat anterior del genoll dret; i Dyego Zuffo, operat del tendó directe del quàdriceps de la cuixa esquerra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)