Ciclisme

Mathieu Van der Poel participarà al Tour 2024

El neerlandès, a més, s’enfocarà en la prova de carretera dels Jocs Olímpics de París aquest estiu

Mathieu Van der Poel estarà present en el Tour de França. El neerlandès prendrà la sortida des de la ciutat de Florència i amb final, per primera vegada a la història, a la ciutat de Niça. El guanyador de la París-Roubaix 2024, a més, s’enfocarà aquest estiu completament en el ciclisme de carretera, ja que només participarà a la prova de carretera dels Jocs Olímpics de París, i no en la prova de mountain bike.

Al Tour, el principal objectiu que tindrà Van der Poel serà alçar els braços, almenys, una vegada com el guanyador d’una etapa. A més, també vol ajudar al seu company de l’equip Alpecin, Jasper Philipsen, en les etapes a l’esprint. Ja a la cita olímpica, Van der Poel buscarà aconseguir una medalla en la prova de carretera.

Respecte a la prova de mountain bike, Van der Poel ha comentat en les xarxes socials que la combinació carretera-MTB era complicada i que en els pròxims JJOO a Los Angeles pot optar a la medalla en aquesta especialitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)