El CN Sabadell imposa la defensa i guanya el bronze de l’Euro Cup contra l’Spandau (2-9)

L’Astralpool CN Sabadell ha tancat una gran campanya continental amb el tercer lloc en l’Euro Cup després de vèncer clarament l’Spandau 04 de Berlín, per 2-9 (0-1, 1-2, 0-3 i 1-3). L’equip vallesà, amb un Edu Lorrio infranquejable sota els pals, ha imposat la seva defensa contra un rival minvat d’efectius per les baixes sensibles de Mateo Cuk i Dusan Banicevic, que van veure la targeta vermella en la semifinal contra el Primorje Rijeka.

En el primer quart les defenses s’han imposat als atacs. L’únic a veure porteria ha estat el montenegrí Stefan Vidovic, que ha sorprès el porter hongarès de l’Spandau Laszlo Baksa amb un xut centrat que se li ha esmunyit entre els dos braços. Després de tres superioritats fallides, el CN Sabadell ha aprofitat la quarta, ja en el segon quart, en què Javi Bustos ha rematat amb el palmell de la mà una pilota rebutjada pel porter. L’Spandau ha necessitat més de 12 minuts per encetar el seu marcador. Ha estat l’eslovac Marek Tkac, també en home de més. Fran Valera, de penal, ha signat l’exigu 1-3 amb què s’ha arribat al descans.

Edu Lorrio havia estat un mur sota els pals i a l’inici de la segona meitat ha engrandit la seva ascendència amb un penal aturat a Marin Tomasovic. Mentrestant, el CN Sabadell posava la directa i amb dos gols consecutius d’Alberto Barroso obria forat en el resultat (1-5). Després d’una doble exclusió, Kosta Averka ha deixat el partit pràcticament sentenciat (1-6) abans d’arribar a l’últim quart. Després de molts minuts sense marcar, Marko Stamm ha trencat la sequera, però el CN Sabadell s’ha imposat també en l’últim període amb els gols de Bustos, Averka i Fynn Schuetze, de penal. En l’últim tram del partit també ha disposat d’un parell de minuts Xavi Teclas, que ha substituït Lorrio sota els pals.