El Fraikin Granollers guanya el Puente Genil (25-28) i continua tercer

El partit ha estat molt ajustat i s’ha decidit en la segona meitat

El Fraikin Granollers ha guanyat per 25-28 a la pista de l’Ángel Ximenez Puente Genil i continua en la tercera posició de la taula que dona plaça europea. A una jornada del final de la lliga els vallesans ja no poden ser segons i mantenen el Logronyo La Rioja a 1 punts per darrera, ja que també a guanyat.

Els granollerins han iniciat el partit amb empenta i s’han avançat de quatre gols en el minut sis (2-6), però poc a poc el Puente Genil s’ha anat apropant en el marcador i en el minut dinous s’ha posat per davant per primer cop (11-10). S’ha arribat al descans amb un empat a 12 gols. En la segona meitat un parcial de 0-3 ha tornat a donar una curta avantatge al Granollers que s’ha mantingut per davant fins el 18-18. Un parcial de 0-4 ha permès al conjunt vallesà afrontar els darrers catorze minuts amb més marge i arribar a la màxima avantatge de sis gols (19-25) a vuit minuts del final. El Granollers ha controlat el joc en els últims minuts i s’ha emportat la victòria. Adrià Martínez ha anotat 6 gols i Antonio Garcia 5.