Triatló

Laura Gómez, nova campiona estatal de triatló de mitja distància

La catalana va imposar-se al Half Triathlon Pamplona que donava com a premi també el maillot de campió espanyol

La catalana Laura Gómez és la nova campiona estatal de triatló de mitja distància després d’imposar-se al Half Triathlon Pamplona. Laura va fer un temps de 4 hores, 12 minuts i 18 segons per tornar a ser la campiona espanyola en aquesta especialitat després d’uns quants anys d’haver-ho aconseguit, precisament, a Navarra. La de Sabadell va superar per més de mig minut a la que era la campiona d’Espanya, Marta Sánchez.

L’antiga campiona espanyola va ser millor que la catalana en el tram de natació, situant-se a més d’1 minut de diferència. No obstant això, la catalana va poder remuntar en el tram de ciclisme, posant-se líder de la prova en el km 40 de ciclisme gràcies al seu coneixement del circuit. Aquest lideratge només s’aniria consolidant i, 10 km més tard, ja tenia un avantatge de 20 segons amb la seva màxima perseguidora.

Ja en la carrera a peu, Marta treia una petit avantatge respecte a Laura, però, a poc a poc, la catalana li anava retallant la distància, avançant-la al final de la primera volta per a tornar al lideratge. Els km passaven i Laura agafava més distància fins a arribar a la línia d’arribada com la guanyadora de la prova i nova campiona d’Espanya.