Fórmula 1

Max Verstappen s’emporta la cursa a l’esprint a Miami

El neerlandès no té gaires complicacions i domina davant Charles Leclerc segon i Sergio Pérez a la tercera posició

Max Verstappen (Red Bull) s’ha tornat a imposar en la cursa a l’esprint del Gran Premi de Miami. El neerlandès ha dominat de principi a fi, només ser molestat per Charles Leclerc (Ferrari), que ha acabat segon. Tal com va passar a la qualificació del divendres, Sergio Pérez (Red Bull) ha acabat tercer, per davant, un altra vegada per un sorprenent Daniel Ricciardo (RB). L’australià ha finalitzat quart, defensant-se dels atacs de Carlos Sainz (Ferrari), que ha completat el Top-5.

Cursa caòtica

A la sortida, Leclerc s’ha mostrat bel·ligerant davant Max, però no ha avançat al neerlandès. Mentrestant, darrere seu, Pérez perdia la tercera plaça davant Ricciardo i Fernando Alonso (Aston Martin) es tocava amb el seu company d’equip, Lance Stroll, i amb Lando Norris (McLaren), provocant la retirada dels dos pilots. Això faria sortir al cotxe de seguretat, que s’aniria a la tercera volta.

A la represa, Verstappen s’escaparia, seguit de Leclerc, mentre que Pérez avançaria Ricciardo unes voltes més tard per a tornar a la tercera posició. En les següents voltes, les batalles més interessants serien les de Sainz i Ricciardo, amb l’australià com el guanyador, i la de Lewis Hamilton (Mercedes) i Kevin Magnussen (Haas), la qual ha provocat alguns tocs entre tots i sancions per als dos pilots, especialment pel costat del pilot danès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció