Més motor

Palou arriba tercer a les curses d’Indianapolis

Motor. Dissabte es disputa el GP d’Indianapolis al circuit interior del mític oval, i el diumenge 26, la 108a edició de les 500 Milles

L’IndyCar desembarca a l’Indianapolis Motor Speedway per afrontar en la propera quinzena de dies dues importants curses en aquest mític oval. El català Àlex Palou hi arriba en la tercera posició de la general a només tres punts del líder, el nord-americà Colton Herta, amb 101 punts. L’australià Will Power és segon, amb 100 punts, i el pilot de Sant Antoni de Vilamajor, actual campió, va tercer i en suma 98.

Aquest dissabte, dia 11, es disputarà el GP d’Indianapolis al circuit interior del mític oval, i el diumenge 26 serà el dia de la 108a edició de les històriques 500 Milles d’Indianapolis. Aquesta tradicional cursa començarà dimarts que ve, dia 14, amb les primeres sessions d’entrenaments, que s’allargaran cinc dies fins al dissabte 18. El mateix dissabte es farà la primera sessió de qualificació i el diumenge 19 serà el dia de la pole. La setmana abans de les 500 Milles es faran alguns entrenaments més.

La temporada passada Àlex Palou va aconseguir en el GP d’Indianapolis la seva primera victòria de l’any, de les cinc que va assolir, i després va ser quart en les 500 Milles.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció