MotoGP

Viñales ocupa la tercera posició de la graella a Le Mans

Jorge Martín fa la ‘pole’ amb un nou rècord del circuit (1:29.919)

Maverick Viñales (Aprilia) sortirà des de la tercera plaça de la graella en la cursa a l’esprint d’aquesta tarda i en la de gran premi de demà del GP de França que s’està disputant en el circuit de Le Mans. El rosinc ha fet una bona sessió de qualificació i ha acabat amb un temps d’1:30.313, a gairebé quatre dècimes del millor temps i rècord absolut del circuit que ha marcat Jorge Martín (Ducati) amb 1:29.919. La segona plaça serà pel campió mundial Francesco Bagnaia (Ducati) a dues dècimes. Aleix Espargaró (Aprilia) ha acabat sisè a sis dècimes (1:30.572). El granollerí ha caigut en els darrers minuts de la Q2, en els que hi ha hagut tres caigudes més, la dels dos primers classificats Jorge Martín i Francesco Bagnaia, quan buscaven millorar els seus temps, i la de Jack Miller (KTM).

Marc Márquez (Ducati) no ha pogut superar la Q1, ha estat el primer pilot que no s’ha classificat i sortirà des de la tretzena plaça de la graella. El cerverí ha tingut un ensurt i ha estat a punt de caure, però estava entre els dos millors fins que en els darrers segons Miguel Oliveira (Aprilia) ha millorat el seu temps i ha passat a la Q2. Àlex Rins (Yamaha) sortirà des de la setzena plaça i Àlex Márquez (Ducati), que ha caigut en els lliures just abans de la qualificació, sortirà el dissetè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)