Fórmula 1

Alexander Albon renova amb l’equip Williams

El pilot tailandès continuarà amb l’escuderia britànica durant uns anys més, signant un contracte multianual

L’equip Williams ha anunciat la renovació del pilot tailandès Alexander Albon amb un contracte multianual que vincularà a l’expilot de l’equip Red Bull amb l’escuderia amb base a Grove, Gran Bretanya, més enllà de l’any 2026, temporada en la qual comença les noves regulacions tècniques a la Formula 1. Amb aquest anunci, l’equip britànic manté el seu pilot principal en els últims anys.

Albon va arribar a Williams l’any 2022 i ja, des del primer any, va demostrar que era ràpid amb el cotxe de l’estructura anglesa, sent el relleu de George Russell com el líder de l’equip. En el seu primer any, va sumar 4 punts amb el pitjor cotxe, en aquells moments, de la graella. A l’any passat, amb un cotxe millorat, Albon va aconseguir 27 punts, classificant-se tretzè en el campionat i elevant l’equip a la setena posició del campionat de constructors.

Amb aquest acord, a més, es tanquen totes les especulacions que posaven a Albon fora de l’equip Williams. I és que l’exmembre de l’acadèmia de joves pilots de l’equip Red Bull havia estat vinculat amb la possibilitat de retornar amb l’equip de les begudes energètiques, la realitat és que no serà així i Albon es mantindrà a l’equip Williams.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)