Més motor

L’IndyCar estrenarà el motor híbrid el pròxim 7 de juliol

Mentrestant, en els entrenaments de l’Indy500, Àlex Palou comença bé, situant-se entre els 10 primers a la classificació

La IndyCar ha anunciat que els motors híbrids s’introduiran en competició oficial en la prova a Mid-Ohio, la novena prova puntuable de la temporada, el cap de setmana del 5 al 7 de juliol. Aquesta és una unitat de potència única en la seva classe, que compta amb un V6 de 2,2 litres i doble turbo alimentació emparellat amb la tecnologia híbrida. Es tracta d’un motor que porta provant-se des de l’agost de l’any passat i ha fet 38.000 km des de llavors.

Un altre de característiques úniques que té aquest motor és que comptarà amb opcions addicionals d’avançament, les quals milloraran la competitivitat a la pista. En els aspectes més tècnics, comptarà amb un sistema MGU, el qual farà regenerar la potència del motor i augmentarà aquesta en els moments que el pilot ho consideri. Pel que fa a la seguretat, hi haurà un sistema que ajudarà els pilots a tornar a arrancar el cotxe sense ajuda en el cas de virolla o de calat de motor.

Palou, amb pas ferm a l’Indy500

Tornant al present, durant aquests dies, s’estan disputant les sessions d’entrenaments lliures per a les 500 Milles d’Indianapolis. En el cas d’Àlex Palou, va tenir mala sort en la primera sessió per culpa de la pluja, el qual li va impedir completar més de 10 voltes, acabant 31è. Ja al segon dia, el de Sant Antoni Villamajor va poder entrar entre els 10 primers, acabant la sessió en vuitena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)