Més motor

Àlex Palou sortirà catorzè en les 500 Milles d’Indianapolis

El català no va poder arribar als 12 primers classificats per a la ‘pole’ i tindrà la seva pitjor posició a l’Indy500

Alex Palou (Chip Ganassi) sortirà catorzè a l’edició 108 de les 500 Milles d’Indianapolis. El català, per primera vegada a l’Indy500, no va poder accedir al Fast 12 (el dotze més ràpids) que dona accés a poder competir per la pole durant la jornada del diumenge. El bicampió de l’IndyCar va tenir problemes amb el tràfic en els últims minuts i va veure com els seus rivals van millorar el seu temps.

Pole per Scott McLaughlin

Ja a la jornada del diumenge, en el Fast 6 (el sis més ràpids), els pilots de l’equip Penske van ocupar la primera línia sencera. L’autor de la marca més ràpida va ser el neozelandès Scott McLaughlin, seguit del seu compatriota Will Power i de l’americà Josef Newgarden, el guanyador de l’edició de l’any passat.

Completant els sis primers, en quarta posició, va finalitzar l’expilot d’F1, Alexander Rossi, mentre que el cinquè va ser la gran novetat d’aquesta edició de les 500 Milles d’Indianapolis, el campió de la NASCAR l’any 2021, Kyle Larson, i la sisena posició va ser per a l’americà Santino Ferrucci.

Per la seva banda, els companys de l’Alex Palou tampoc van poder competir el diumenge, ja que tots van quedar darrere d’ell. Marcus Armstrong va ser setzè, el debutant Kyffin Simpson va ser divuitè, el sis vegades campió de l’IndyCar, Scott Dixon va ser vint-i-unè, i el suec Linus Lundqvist va quedar vint-i-setè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)