Més motor

Palou creu en la remuntada: “Tenim 200 voltes per avançar 13 cotxes”

El català, a més, no vol ser negatiu, tot i no tenir el cotxe més ràpid, tal i com ha passat en els últims tres anys

Àlex Palou (Chip Ganassi) afrontarà aquest diumenge la seva cinquena participació a les 500 Milles d’Indianapolis i ho farà des de la seva pitjor posició, la catorzena. Així i tot, es mostra confiat de poder remuntar i arribar a guanyar per primera vegada aquesta cursa. I és que la cursa és llarga no són tantes posicions les quals ha de progressar.

“No hem de ser negatius, sortim catorzens de 33 cotxes. En els últims tres anys, teníem el cotxe més ràpid i no vam guanyar, potser aquesta vegada que tenim un cotxe més normal serà el nostre any”, deia un Palou que afirma que el cotxe serà millor a la cursa que a la qualificació.

“Potser hi ha aquesta sensació és així perquè fa dos anys, teníem els cinc cotxes entre els 9 primers. Es nota que hem perdut més en qualificació que en la cursa i no vam tenir un bon dia, ja que no vaig poder sortir per a un últim intent. Per això, hem perdut una mica, però no crec que sigui molt”, comentava el de Sant Antoni Vilamajor.

Això sí, recorda el que va succeir l’any passat amb Newgarden. “El guanyador de l’any passat va sortir més enrere del que estic jo. És cert que tenim algunes coses a millorar, però tampoc s’ha de ser pessimista. Hem tingut el cotxe més ràpid els últims tres anys i, tot i que el cotxe és pitjor que altres anys i és més complicat avançar, tenim 200 voltes per avançar 13 cotxes. Si ens ho prenem amb calma, podem fer-ho”, van ser les paraules d’Àlex Palou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.