Fórmula 1

Charles Leclerc torna a encapçalar els temps al divendres del GP de Mónaco

El monegasc mostra un gran ritme en una taula de temps molt igualada entre els Ferrari, Red Bull, McLaren, Mercedes i Aston Martin

Charles Leclerc (Ferrari) torna a erigir-se per segon gran premi consecutiu com el més ràpid dels entrenaments lliures del GP de Mònaco. El pilot local de l’equip Ferrari ha fet un temps d’1:11:278 que semblava que podria millorar encara més. Darrere seu, ha acabat el pilot més ràpid en la primera sessió d’entrenaments, Lewis Hamilton (Mercedes), amb dues dècimes de diferència respecte al monegasc.

Aston Martin sorprèn i Red Bull pateix

Més enllà de les dues primeres posicions, la tercera plaça s’ha situat Fernando Alonso (Aston Martin). L’asturià, que va tenir el pitjor GP a Imola en els últims temps, sembla que va millor als carrers del Principat. Això sí, la diferència amb Leclerc ha estat de mig segon. Això només es confirma amb la referència del seu company d’equip, Lance Stroll, qui ha marcat el setè millor temps.

Per altra banda, la nota negativa ha estat l’equip Red Bull. Els de Milton Keynes sembla que no es troben tan bé com en les últimes curses, amb Max Verstappen en la quarta plaça, amb el seu company Sergio Pérez a l’onzena posició. Això no fa més que confirmar-se quan, a la primera sessió, tots dos pilots han acabat fora de les 10 primeres posicions.

Un altre equip que no ha fet un temps destacat als Lliures 2 ha estat McLaren, amb Norris a la cinquena posició i Piastri, a la dotzena plaça. No obstant això, l’australià va marcar el segon millor temps a la primera sessió d’entrenaments, amb el pilot britànic en la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)