Opinió

Montilivi era la decisió lògica

El Girona ha fet bé d’anunciar com abans millor on jugarà la Champions. I encara ha fet millor prenent la decisió de quedar-se a Montilivi. Era el més lògic. Amb una mirada empresarial, no hi ha dubte que anar a Montjuïc hauria estat el millor econòmicament, però per un club en creixement com el Girona hi ha coses més importants. El pressupost del curs que ve ja creixerà prou, i val més renunciar a una petita part d’ingressos per mantenir a prop els aficionats que d’aquí a dues, tres i quatre temporades han de ser cada vegada més per anar empenyent el club. Fer créixer la massa social ha de ser la prioritat per al futur, i prendre decisions que no vagin en aquest camí seria tirar-se un tret al peu.

Ara bé, que sigui la decisió lògica no vol dir que les coses s’hagin fet del tot bé. Jugar a Montilivi voldrà dir, per desgràcia, que uns tres mil abonats es quedaran sense poder entrar al camp. Falta veure com es farà aquesta gestió, però hi haurà un bon grapat d’aficionats que alçaran la veu. I el club n’ha d’assumir la responsabilitat sense excuses. Fa uns mesos vaig dir que no era partidari de fer obres ara, de pressa i corrents, per ampliar l’aforament. I ho mantinc. És millor un projecte d’estadi de futur ben madurat. Però també cal remarcar que, en la primera etapa a primera, es va deixar escapar un tren. Aquell era el moment de començar a invertir en Montilivi i no es va fer. I ara, inevitablement, és quan ha passat factura.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)