Futbol sala

Futbol sala

Lliga

Estrena amb bona nota

Futbol sala. El conjunt colomenc suma els primers tres punts del curs gràcies a un triomf convincent contra el Jaén

El Catgas Energia Santa Coloma va començar la lliga amb molt bon peu. El conjunt dirigit per Óscar Redondo va superar el Jaén per un ajustat 4-3 en un duel farcit d'alternatives i de combativitat. El gol inicial dels andalusos va treure els colors a un conjunt colomenc que encara té molt marge per millorar. “Amb sinceritat, ens queda molt de treball tàctic per fer”, comentava el nou entrenador d'un equip que va ser capaç de capgirar la situació amb gols de Rafa López després d'una jugada trenada dels colomencs, i de Sergio González, que va aprofitar un error del visitant Fabián. El nou fitxatge local va debutar amb nota davant la seva afició. El gol de Boyis en l'inici de la represa no va inquietar el Catgas, cabut a demostrar els automatismes del nou cos tècnic, que vol canviar l'estigma de joc directe que acompanya la disciplina colomenca. Pablo del Moral va posar al davant els locals en l'equador del segon temps i amb el Jaén abocat a l'atac, i jugant amb el rubinenc Jordi Campoy de porter jugador, el Catgas va sentenciar. Maxi Rescia, que ahir va debutar amb el conjunt colomenc amb minuts de molta qualitat, va colpejar amb l'exterior del seu peu dret i va fer el 4-2 que sentenciava el partit. La diana final de Javi Alonso va ser insuficient i el Catgas va sumar el primer triomf de la lliga.

CATGAS 4 JAÉN 3

CATGAS: Prieto, Javi Rodríguez, Corvo, Rafa López, Dani Salgado –equip inicial–, Pablo del Moral, Rescia, Javi Rangel i Sergio. JAÉN: Dídac, Boyis, Mauricio, Campoy, Mauricinho –equip inicial–, Murga, Felipinho i Javi Alonso. GOLS: 0-1 (3') Campoy. 1-1 (15') Rafa López. 2-1 (17') Sergio. 2-2 (23') Boyis. 3-2 (25') Pablo del MOral. 4-2 (39') Rescia. 4-3 (40') Javi Alonso. ÀRBITRES: Bernabéu Haro i González Ruano.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)