OK Lliga

Golejada a bola aturada

OK Lliga. El Noia es va desfer d'un desconegut Reus amb tres gols de falta directa d'Albesa i un de penal de Rosa

NOIA 5 REUS 0

NOIA FREIXENET: Xus Fernández, Esteller, Xaus, Aragonès i Nil Roca –equip inicial–; Del Amor, Albesa, Rosa i Roc Carbó. REUS DEPORTIU LA FIRA: Henriques, Casanovas, Platero, Torra i Àlex Rodríguez –equip inicial–; Salvat, Marín i Ollé. GOLS: 1-0 (21') Rosa, de penal. 2-0 (30') Esteller. 3-0 (41') Albesa, de falta directa. 4-0 (47') Albesa, de falta directa. 5-0 (48') Albesa, de falta directa. ÀRBITRES: J. Gómez i D. Pico. Van mostrar targeta blava a Albesa, Aragonès i Platero. FALTES: 16 del Noia i 15 del Reus. COMENTARI: El Noia Freixenet va aconseguir la seva primera victòria davant la seva afició i ho va fer per la porta gran: golejant per 5-0 el Reus Deportiu La Fira, que va ser incapaç de marcar cap gol. Els partit no es va decidir fins als darrers deu minuts i els de Sant Sadurní el van solucionar gràcies al gran encert en les jugades de bola aturada, ja que Eloi Albesa va fer tres gols en les tres faltes directes que va executar i Ferran Rosa va marcar de penal. Aleix Esteller va completar la golejada. En l'inici del partit, els dos equips van buscar la porteria contrària i van fer un bon hoquei. El Noia va començar a marcar la diferència quan va posar el seu ADN defensiu a sobre la pista, i als roig-i-negres els va costar molt poder apropar-se a la porteria rival. El primer gol no va arribar fins al minut 21, quan Rosa va transformar un penal. i poc després Albesa va veure la targeta blava. Raúl Marín no va aprofitar la falta directa i els locals van saber aguantar amb un home de menys i es van implicar encara més en la defensa. En la segona meitat els de Sant Sadurní van ampliar la diferència en el resultat, mentre que el Reus va tornar a desaprofitar una falta directa. A nou minuts del final el partit escara estava obert, però tot es va decidir en les jugades de bola aturada. El Noia va transformar les seves en gol i es va escapar en el marcador, mentre que el Reus no estava gens encertat i no va aconseguir inaugurar el marcador i va perdre el primer partit de la temporada.