3a divisió FEF

El Sant Andreu trenca la ratxa triomfal del Vilafranca

Segovia, incommensurable. L'actuació del porter quadribarrat posa fi a les aspiracions del degà penedesenc, que encaixa la primera derrota al seu estadi des del març passat

El Sant Andreu va trencar la ratxa de vuit partits seguits sense perdre del Vilafranca que, d'altra banda, no perdia a casa des del 20 de març passat. Els quadribarrats ho van fer gràcies a la seva efectivitat davant de porteria però sobretot gràcies a una actuació espectacular del porter Segovia. Els primers minuts de partit van ser de domini visitant i ben aviat Jorge va avisar amb un xut al travesser (2'). El Sant Andreu li va posar fil a l'agulla a la seva superioritat amb la diana de Dani Guerrero, en una falta lateral servida al segon pal i rematada pel veterà jugador. El gol en contra li va servir al Vilafranca per reaccionar i es va començar a apropar a l'àrea visitant. En aquest punt va emergir la figura del porter Segovia, amb el seu recital particular, amb tres aturades de molt mèrit abans del descans: a Oribe, a Aday i a Josu. En el segon temps, el Vilafranca va assentar el seu domini i va aconseguir l'empat amb una rematada de cap de Josu a centrada d'Hernando. Poc després, Segovia va tornar a aparèixer per refusar una rematada de Triguero quan ja es cantava el gol. Aleshores, el Vilafranca ja s'havia abocat a l'atac i el Sant Andreu ho va aprofitar per endur-se els tres punts, en un contraatac i una gran definició de Santolalla. En l'últim instant, de nou, Segovia va evitar l'empat amb un altre refús a rematada del davanter local Triguero.

ELS VESTIDORS SANT ANDREU 2 VILAFRANCA 1

Marxo a casa disgustat amb el resultat però satisfet amb el rendiment dels jugadors
Iván Moreno
entrenador del vilafranca
VILAFRANCA: Miguel Ramos, Medina, Fontanils, Castillo, Munta, Guzmán (Triguero, 65'), Díez, Òscar Hernando, Oribe, Josu (Bernat, 84') i Aday. SANT ANDREU: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Jorge, Dani Guerrero (Jordi, 86'), Arjona (Joel, 46'), Alcover, Toro i Sekou (José, 68'). GOLS: 0-1 (16') Dani Guerrero. 1-1 (74') Josu. 1-2 (88') Santolalla. ÀRBITRE: Muñoz Baquero. T.G.: als locals Oribe, Munta i Aday; als visitants Segovia, Jorge, Dani Guerrero, Alcover, Toro i José. PÚBLIC: 250 espectadors al municipal de Vilafranca.
L'encert marca si un resultat és just. Hem començat molt bé però després el rival ha estat millor
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)