Futbol sala

Futbol sala

copa del rei

Un dia davant dels focus

Futbol sala. El Castelldefels, de segona B, rep el Barça (19.15 h) en els setzens de final de la copa del Rei. El Catgas visita el Colo Colo (21 h)

En la primera eliminatòria de la copa del Rei en què participen els equips de primera divisió, sempre hi ha afortunats. Equips de menor categoria que reben els millors futbolistes del món a la seves pistes, als seus humils vestidors. Enguany, la il·lusió és per al CCR Castelldefels, líder del grup 3 de segona B, que va eliminar l'Escola Pia en la primera fase. “Fa dies que hi pensem. No ha fet falta motivar ningú. De fet, la meva feina ha estat calmar els ànims de tothom”, reconeix Toni Torres, l'entrenador dels del Baix Llobregat. El Castelldefels ha guanyat quatre de les darreres cinc lligues i el curs passat, amb una promoció fatídica a Jaén, es va quedar a les portes de pujar a la categoria de plata del futbol sala espanyol. “Somniar és gratis”, diu Torres, que creu que guanyar avui el Barça en el setzens de final de la copa del Rei és una utopia. “Ara són un equip en construcció. Això ens beneficia”, afegeix rient el tècnic.

En Catgas visita la pista del Colo Colo aragonès, equip que també milita en la segona B. Els colomencs, que han guanyat els dos primers partits de lliga, no haurien de patir per classificar-se.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)