Futbol sala

futbol sala

copa del rei

El Barça i el Catgas no fallen

Futbol sala. Els blaugrana van eliminar el Castelldefels en un partit obert fins al final (2-3) i els colomencs, el Colo Colo aragonès amb un clar 1-6, i van accedir als vuitens de la copa del Rei

El Barça Lassa i el Catgas es van classificar per als vuitens de la copa del Rei en eliminar el Castelldefels i el Colo Colo, de segona B, en els setzens jugats a partit únic i a domicili.

El Barça es va desfer del Castelldefels en un duel que va controlar però que no va tancar fins al xiulet final. Els blaugrana van dominar d'entrada i van firmar les primeres ocasions, encara que els del Baix Llobregat també van posar a prova Juanjo. A l'equador de la primera part i després de diversos intents, el Barça es va avançar amb dos gols seguits (Aicardo i Quintela). El Castelldefels va escurçar diferències abans del descans (Guille Aubach), tot i que Roger Serrano va respondre al cap d'un minut (1-3). Marc Mármol va tornar a marcar per al Castelldefels només de començar la segona part (2-3). Fins al final, els locals van buscar l'empat amb intensitat i el Barça ampliar la diferència, però el resultat no va canviar.

Per contra, el Catgas, que en l'última jornada de lliga va protagonitzar una de les sorpreses en vèncer El Pozo a domicili (2-5), va confirmar el bon moment de forma i no va donar cap oportunitat al Colo Colo de Saragossa (1-6).