Handbol

A Bordils, un llençol en cada bugada

Handbol. Desplaçament en quadre dels blanc-i-verds a Pontevedra a causa d'una nova lesió, la de Jairo Montes

Arnau Palahí, David Masó i Gerard Farrerons es van lesionar en els tres anteriors partits del Bordils respectivament, tots en una setmana amb el desplaçament a Nava del 12 d'octubre entremig. I abans-d'ahir, en l'entrenament, va ser Jairo Montes el que es va lesionar. Una baixa més –fins i tot serà dubte per dissabte que ve a casa– a la qual s'hi ha d'afegir, avui, la de Marc Combis per motius laborals. “Hi anem en quadre, però amb moltes ganes i amb molta embranzida, perquè hem encadenat dues victòries seguides” va dir Pau Campos en la prèvia.

La fórmula

Al CGTD Xunta de Galícia de Pontevedra, a les 18 h, el Bordils busca contra el Cisne el seu tercer triomf seguit i el segon a fora. “Hi influeix. En aquest partit hi anem tretze jugadors i n'hauria pogut convocar algun més del segon equip, però el deixaré, perquè ells tenen un partit molt important contra la Roca. En Ferran Pou hauria pogut venir, però el deixem perquè està fent una feina molt bona en defensa”, va dir el tècnic del Bordils sobre la circumstància de tenir el Bordils B a la 1a estatal. Els blanc-i-verds, en quadre, repeteixen el viatge del darrer desplaçament, a Nava (24-26): sortida de Bordils a les quatre de la matinada per agafar l'avió a Barcelona a les set. “Tenir molt clar les quatre o cinc accions que ells repeteixen. A l'hora de defensar estar igual de bé en les ajudes per intentar frenar la seva superioritat física si ens superen en l'un contra un. I en atac creiem que hi ha possibilitats, amb els nostres jugadors petits i ràpids, fintadors i penetradors els podem crear problemes amb els seus desplaçaments defensius”, va dir l'entrenador del Bordils, que sembla haver trobat la fórmula del seu equip, reinventat respecte al curs anterior i amb l'aposta per la defensa. Perquè ja són quatre partits seguits amb menys de 24 gols encaixats, la condició indispensable per aspirar a puntuar també avui. “No és una pista on tothom puntuarà, el Barça hi va guanyar [28-35], però en el descans perdia d'un i va ser més per una qüestió física”, va dir Pau Campos.

Compensat

El tècnic va destacar el pas endavant de la plantilla del Cisne. El curs passat no va perdre la categoria perquè la desaparició de l'Aragó a l'Asobal va fer que només baixessin dos equips de plata. I aquest estiu es van reforçar amb dos jugadors que vénen de la màxima categoria: David Chapela (Teucro) i Xose Canedo (Sinfín). “Tenen un equip molt compensat amb jugadors que tenen alçada i quilos, llançament exterior i dos extrems molt amb molta habilitat”, va dir. I va afegir: “Crec que serà un dels equips que estaran a la part alta de la classificació, han canviat objectius, però no han arrencat bé: tenen dos punts menys que nosaltres, però perquè ja han jugat contra el Barça i el Palma del Río.” “Tenen una de les millors plantilles de la categoria”, va sentenciar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)