Lliga Asobal

El Fraikin veu truncada la bona dinàmica en la lliga

Handbol. Els vallesans van encaixar la primera derrota a Granollers en perdre contra l'Ademar després d'haver encadenat sis victòries

El Fraikin Granollers va encaixar la primera derrota davant dels seus aficionats i va veure truncada la ratxa de sis victòries consecutives després de perdre contra l'Ademar en el partit corresponent a la vuitena jornada de lliga. Els catalans no es van trobar mai còmodes a la pista i, malgrat avançar-se, els de Lleó van capgirar el resultat i van obrir una primera escletxa de tres gols (6-9) que va obligar el tècnic Carlos Viver a aturar el partit amb un temps mort. La decisió va donar el seu fruit i els vallesans van empatar a nou. Però va ser una reacció efímera perquè l'Ademar va respondre i, aprofitant les errades locals, es va escapar en el resultat i es va plantar al descans amb cinc gols de diferència (14-19). En el segon temps, el conjunt castellanolleonès va portar la batuta contra un Fraikin precipitat i imprecís en atac. L'Ademar va disposar d'un màxim avantatge de set gols (19-26) que va treure la son de les orelles als de Viver. Els vallesans es van situar a quatre gols (23-27) i van tenir l'oportunitat de posar-se a tres, però el pal ho va evitar i ja va ser massa tard per canviar el signe del partit.

FRAIKIN 24 ADEMAR 29

FRAIKIN GRANOLLERS: Álamo, Cabanas (7), Ferrer (1), Arnau García (5), Figueras (2), Resina (1) i Silva (2) –equip inicial–; Porras (1), Marc García, Pérez, Cañellas (2), Gassama, Loncar (1), Márquez (2) i Sastre. ABANCA ADEMAR: Cupara, López (5), Juanín García (2), Carou (1), Piñeiro (2), Juanjo Fernández (1) i Costoya (5) -equip inicial-; Simonet (3), Vieyra (2), Leo Sampaio (4), Jaime Fernández (3), Huerta (1) i Biosca. PARCIALS: 3-2, 5-7, 7-9, 10-12, 12-16 i 14-19 (descans), 15-21, 17-21, 18-22, 20-26, 22-27 i 24-29 (final). ÀRBITRES: Fernández i Martín.