Futbol sala

Futbol sala

Divisió d'Honor

Una reacció incompleta

Futbol sala. El Catgas va cedir els primers punts després de capgirar un 1 a 3 en contra

El Catgas Santa Coloma va cedir els primers punts de la temporada ahir en empatar contra el Peníscola, que la primera jornada havia sorprès el Barça Lassa (3-2), en un duel igualat i d'alternances. Els catalans van moure la pilota amb intenció des del principi i es van avançar mitjançant Corvo. Però els visitants van reaccionar aprofitant dues errades defensives del Catgas i es van situar amb dos gols de diferència (1-3). Amb tot, els colomencs no es van descentrar i abans del descans van firmar un gol psicològic que els mantenia en el partit (2-3). Després de la mitja part, van completar la remuntada amb dos gols (4-3). Al Peníscola li van endossar un parcial de 0 a 3, però no el van esborrar de la pista, i un minut després que Dani Salgado fes el quart local, Juan Emilio va establir el definitiu empat a quatre. Sergio i Maxi van tenir una doble oportunitat en el tram final per donar el triomf al Catgas, però no van encertar.

CATGAS 4 PENÍSCOLA 4

CATGAS SANTA COLOMA: Prieto, Javi Rodríguez, Corvo, Rafa López i Dani Salgado –equip inicial–, Del Moral, Sepe, Rescia i Sergio. PENÍSCOLA: Iker, Yeray, Lucas Bolo, Míchel i Juan Carlos –equip inicial–, Carlinhos, Iván Rumbo, Esteban, Terry, Orzáez i Juan Emilio. GOLS: 1-0 (3') Corvo. 1-1 (4') Orzáez, 1-2 (5') Carlinhos.1-3 (14') Terry. 2-3 (19') Rafa López. 3-3 (26') Dani Salgado. 4-3 (33') Rescia. 4-4 (33') Juan Emilio. ÀRBITRES: Madorran i Urdanoz. Van mostrar targeta groga al local Corvo i al visitant Juan Carlos.