3a divisió FEF

futbol català

3a divisió

L'encert de Dembo encarrila el triomf de l'Olot de Calderé

El control de joc, local. El Sant Andreu domina moltes més facetes del joc que el seu rival, però l'eficàcia decanta la balança per a l'Olot, que retalla distàncies respecte al Peralada

Calderé va treure profit del seu retorn a Sant Andreu, mesos després d'haver-ne sortit barallat amb la directiva. El tècnic de l'Olot, un mite al Narcís Sala, es va aferrar a l'encert de Dembo, que amb un doblet va encarrilar l'important triomf garrotxí a domicili. El Sant Andreu, que va ser molt més actiu que el seu rival, es va quedar amb la mel a la boca d'escurçar distàncies respecte a la part alta, mentre que l'Olot retalla tres punts al líder. El primer temps va ser ensopit i sense cap ocasió clara de perill. La pilota era del Sant Andreu davant un Olot que no va aconseguir, quan la tenia, connectar amb els seus homes gol. Els garrotxins es van avançar ben aviat en el segon temps. Dembo va aprofitar una centrada de Blázquez per afusellar Segovia instants després que Sergio Álvarez perdonés davant el porter andreuenc. L'intent de reacció local va ser tallat per l'Olot, que va generar diverses ocasions fins que, en el 60', va trobar de nou el premi gràcies a Dembo, que va culminar una acció de contraatac. Durant una bona estona, el Sant Andreu va restar noquejat, però en l'últim quart d'hora es va bolcar i va ocasionar instants de patiment visitants. Molta part de la culpa va ser de Toro, que va retallar distàncies caçant una pilota llarga, i poc després José va tenir l'empat. Però en l'afegit, Marc Mas va posar les coses a lloc en un contraatac.

ELS VESTIDORS OLOT 3 SANT ANDREU 1

En tot moment he vist que estàvem en el bon camí. En joc hem estat superiors
Mikel Azparren
entrenador del sant andreu
SANT ANDREU: Segovia, Llamas, Juanma, Noguera, Santolalla, Guerrero (Jalal, 70'), Alcover, Jorge, David López (Jose, 49'), Arjona (Méndez, 76') i Toro. OLOT: Ginard, José, Escudero, Blázquez, Micaló, Èric Vilanova, Dembo (Uri, 70'), Héctor, Kike (Roger, 61'), Sergio Álvarez (Litus, 75') i Marc Mas. GOLS: 0-1 (51') Dembo. 0-2 (60') Dembo. 1-2 (77') Toro. 1-3 (90') Mas. ÀRBITRE: Sánchez Rico. T.G.: als locals Alcover, Jorge, Santolalla; als visitants José i Uri. PÚBLIC: 1.200 espectadors al Narcís Sala.
Marcar l'1-2 els ha donat vida i hi ha hagut deu minuts en què no ho he vist gaire clar
Ramon Calderé
entrenador de l'olot
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)