FEB

Un Quart inspirat torna al lideratge a cop de triples

EBA. Un 14/25 des de la línia de 6,75 i la millor versió de Bataller dóna ales al conjunt d'Albert Brea, que recupera els lesionats Masllorens i Vila

La millor versió del Germans Cruz va tornar a lluir ahir al pavelló municipal de Quart, amb un triomf sòlid contra un rival massa dependent de Poyatos (30 punts). Els d'Albert Brea van recuperar el bon to, la victòria, el lideratge i els lesionats Albert Masllorens i Pau Vila. La inspiració local ja es va detectar des del salt inicial, en un primer període força ofensiu i anotador de tots dos equips, amb defenses no excessivament intenses. I al talentós Quart no se li poden concedir tirs fàcils. La trencadissa va arribar en el segon acte, quan els locals van pujar un esglaó al darrere i només van permetre dues cistelles en joc del rival. La defensa combinada visitant no va descentrar els canells dels gironins, inspirats i letals des de 6,75 (gairebé un 60% d'encert final). El 62-51 del descans deixava ben encarrilat el tercer triomf de la temporada. Tot i la reacció mallorquina després de la represa, dificultant la circulació de pilota dels quartencs i amb triple final de Reda, res va impedir que el Quart en el darrer període mantingués sempre un marge superior als deu punts i sentenciés el triomf amb suficiència i sense patiments. Líders, i amb bones sensacions.

QUART 83 PALMA 62

QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos (11), Bataller (20), Masllorens (6), Serra (9), Jiménez (16) –cinc inicial–; Camós (5), Martorell (2), Vila (7), Lozano (5) i Kanis (2). 17/44 en tirs de dos, 14/25 en triples (4 Bataller i Jiménez, 3 Serra, 1 Camós, Vila, Lozano) i 7/10 en tirs lliures. 37 rebots (8 Lozano), 17 assistències (6 Serra) i 87 de valoració (28 Bataller). PALMA AIR EUROPA: Poyatos (30), Pérez, Garcia (5), Llompart (4), Reda (8) –cinc inicial–; Resta (2), Deus (3), Serra, González (8), Bustamante (2), Tomàs. 15/33 en tirs de dos, 7/26 en triples (2 Reda i González, 1 Poyatos, Garcia i Deus) i 11/17 en tirs lliures. 27 rebots (7 Poyatos), 12 assistències (3 Llompart) i 54 de valoració (37 Poyatos). PARCIALS: 26-22, 22-8 (48-30), 14-21 (62-51) i 21-11 (83-62).