Territorial

Un punt per continuar a dalt

1a catalana. En un partit sense cap dominador clar, el Lloret va aconseguir un empat gràcies a la diana de Narcís en el 27'

El Sant Joan i el Lloret van firmar un empat en un partit mogut, però sense dominador clar, en el qual els d'Edu Urdiales no van saber conservar l'avantatge aconseguit en la primera meitat. I això que als de la Selva els va costar acostumar-se a les petites dimensions de Can Sant Joan, un fet que, en el primer temps, van aprofitar els locals per acostar-se amb més clarividència a la porteria de Tuscà. Tot i això, quan pitjor ho estava passant el seu equip, el visitant Narcís, el millor sobre el terreny de joc al llarg dels 90 minuts, es va treure del barret una preciosa vaselina per avançar els seus en el marcador. En la represa, els dos equips hi van posar una marxa més, tant que el partit es va esbojarrar en excés. Tot i això, abans d'arribar als 10 minuts del segon temps, José va tenir l'encert per marcar l'1-1, que ja no es mouria. I és que en la darrera mitja hora el nerviosisme es va apoderar dels dos equips, que van ser incapaços de trencar l'empat.

SANT JOAN AT. 1 LLORET 1

SANT JOAN ATLÈTIC: Iván, Marc (Casta, 66'), Gracia, Vega, Mono, Paredes (Baena, 84'), Álvaro, Víctor, José (Óscar, 66'), Mellado (Pau, 82') i Albert (Leo, 84'). LLORET: Tuscà, Puntí, Aniol, Josep Maria, Narcís (Juanpi, 90'), Calvo, Serralunga (Carlos, 82') Bader (Romero, 82'), Expósito (Roger, 60'), Xavier i Abder. GOLS: 0-1 (27') Narcís. 1-1 (54') José. ÀRBITRE: Ceacero Solana. T.V.: al local Vega, i als visitants Aniol i Roger. T.V.: amb vermella directa al local Pau (89').