Espanyol

futbol

espanyol

Dos que queden en evidència

Els assenyalats. El partit contra l'Eibar ressalta la mala actitud de Felipe Caicedo i el baix to físic del veteraníssim Martín Demichelis

L'Espanyol era conscient que Felipe Caicedo podia ser un problema si era suplent. I així ha estat. L'irresponsable comportament contra l'Eibar li obre les portes al mercat d'hivern en un partit que també va engreixar els dubtes sobre Martín Demichelis.

La pretemporada avançava i Caicedo veia que Quique Sánchez Flores apostava més per Léo Baptistão i Gerard Moreno, que se sacrifiquen més per l'equip i pressionen al davant. Per això va buscar una sortida, però el preu que va fixar l'Espanyol, 15 milions, ho va fer inviable. El representant del jugador va acusar el club d'haver posat una xifra fora de mercat. I amb la lliga en marxa ha fet més declaracions en què es queixava de la situació del seu client. La realitat és que els dos puntes titulars estan rendint i l'equatorià aparentment té problemes per assumir la condició de suplent. Quan ha sortit en la segona part el rendiment i sovint l'actitud han estat pobres i la situació es va agreujar diumenge. Una coça innecessària per darrere i un cop de colze. Va entrar després del 2-3 per contribuir a la gesta i va durar tan sols deu minuts.

Quique Sánchez Flores va anar-lo a buscar per dir-li que havia estat irresponsable i si les mirades matessin el tècnic ja seria a la garjola. Un dia més, Caicedo no va voler fer declaracions, però caldrà buscar solucions al gener i la setmana passada des d'Anglaterra ja s'apuntava el retorn de Stuani. Cal recordar que abans de la lesió Álvaro també li va passar al davant en les preferències de l'entrenador.

“Totalment espectador”

Caicedo va quedar en evidència per l'actitud; Demichelis, en canvi, per l'aportació. “Totalment espectador. No és falta de forma, sinó de concentració. Imperdonable en un jugador de la seva experiència”, va etzibar Moisés Hurtado a les xarxes socials després del 0-1, en què tots van fer el fora de joc i s'hi va quedar enganxat. No va ser l'única mostra clara de falta de to físic. Si dimecres a l'Argentina no entenien com podia ser titular contra el Paraguai, amb responsabilitat en l'únic gol, diumenge repetia en les crítiques. “Com a jugador més veterà de la plantilla i com a defensa no puc sentir-me bé després d'encaixar tres gols. Però després de l'anàlisi global ve la personal. Vaig fer un bon partit, em vaig sentir bé amb la pilota i vaig acabar bé, que era una incògnita perquè feia molt que no jugava, així que estic molt content.” La visió del jugador era diferent, alhora que instava l'equip a no cometre “errades, crec que infantils, que es no poden repetir”. Demichelis tampoc va estar a l'altura.

EL CENTRAL

“He acabat bé el partit, que era una incògnita, així que estic molt content”
El davanter va palesar una vegada més que no pot suportar ser suplent

Els companys prefereixen no criticar en públic el davanter equatorià

Quan t'estàs deixant l'ànima per intentar remuntar un 0-3 i quan ets a la porta que un company perjudiqui l'equip amb una expulsió absurda fa que et posis de mala llet. I més d'un ho estava. Però en públic tocava mirar a una altra banda. “No vull comentar l'expulsió de Caicedo. Són coses que passen i ja està”, apuntava Gerard Moreno, l'home que ha avançat l'equatorià en les prioritats de Quique Sánchez Flores, a diferència del que passava la temporada anterior. Alguns fins i tot miraven de deixar un marge al dubte o restar importància a la imprudència de l'internacional tricolor. És el cas del veterà Martín Demichelis, que n'ha vist de tots colors, algunes de molt pitjors. “No vull jutjar res sense haver vist l'acció per la televisió. Els davanters molts cops corren pendents de la pilota i han de lluitar per la posició i això els porta a obrir els braços per mirar de fer-se espai. I a vegades sense voler-ho poden impactar amb el defensa. Són accions del joc i per això vull veure bé l'acció per saber què ha passat. Des de la meva posició no ho he pogut veure bé.” Un altre company amb molta experiència també va llançar pilotes fora. “Són accions del joc i aquestes coses poden passar. L'han expulsat i ja està, no cal donar-hi més voltes perquè no canviarà res”, hi afegia Diego López. Però el malestar del vestidor es canalitzarà de portes endins perquè un cas així no es repeteixi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)