3a divisió FEF

L'explosió de Dembo

3a divisió. L'atacant va ser clau en la victòria de l'Olot al Narcís Sala amb dues bones dianes. El gambià s'està adaptant la mar de bé a la categoria tot i provenir de la segona catalana

Cada temporada, els aficionats dels equips solen assolir un vincle sentimental amb un dels seus jugadors. Ja sigui pel caràcter que mostra el futbolista damunt del terreny de joc, per les característiques que el fan diferent de la resta o per la determinació per revolucionar els partits, Dembo s'ha convertit en tota una revelació a l'Olot. L'atacant va fer els dos primers gols dels olotins al Narcís Sala i es va convertir en una peça clau en la victòria contra el Sant Andreu (1-3). El futbolista de Gàmbia ja va ser important en la remuntada dels de la Garrotxa contra el Terrassa (3-2) en el darrer partit al municipal, i és que Dembo s'ha enfilat fins als quatre gols i ja és el tercer màxim golejador dels olotins, per darrere del duo format per Sergio Álvarez i Marc Mas, amb vuit dianes cada un: “Estic molt content de com van les coses. L'equip sap bé el que vol i totes les victòries que hem aconseguit són per mèrit propi. No ens cansem de sumar i només volem guanyar cada partit”, comenta un dels protagonistes de la brillant temporada de l'Olot, que gràcies a la seva victòria, juntament amb la derrota del Peralada a Palamós (1-0), és segon en la taula a un sol punt dels de l'Alt Empordà.

Dembo està demostrant una adaptació meteòrica a la categoria, i això que l'Olot el va fitxar procedent del Llagostera B, a segona catalana: “No vaig dubtar gens. En Sergi Raset em coneixia, ja m'havia fitxat per al juvenil del Girona. L'Olot és un club important i volia venir-hi per millorar i evolucionar”, analitza Dembo Batchilly, que admet que la dedicació de Ramon Calderé cap a ell és un altre element clau de la seva millora com a futbolista i de la bona trajectòria de l'equip garrotxí: “El tècnic em colla, però a mi m'agrada. Aquesta és una de les fortaleses que té en Calderé, que és molt directe amb els futbolistes i treu el millor de cada un”, sentencia Dembo, que no vol aturar la bona progressió iniciada.

EL PROTAGONISTA

L'equip sap bé el que vol i totes les victòries són per mèrit propi. No ens cansem de sumar i volem guanyar tots els partits
El tècnic em colla, però a mi m'agrada. És directe amb els futbolistes i treu el millor de cadascú
Dembo Batchilly
extrem de l'Olot

Conesa també abandona el club

Després que Ràdio Olot va avançar diumenge que Sergi Amargant deixarà el club garrotxí per tornar al Bosc de Tosca (2a catalana), club del qual procedia, l'entitat olotina va oficialitzar la marxa de l'atacant i també hi va afegir la del porter empordanès August Conesa. Amb l'arribada de Xavi Ginard, la demarcació de porter va passar a tenir tres protagonistes –Quintanas, Conesa i Ginard–. Aquesta aglomeració ha provocat la sortida de Conesa, que després de dos cursos amb els olotins iniciarà una etapa nova en un altre equip. Conesa, aquest any, havia jugat cinc partits (450 minuts) i havia encaixat sis gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)