Més futbol

3a DIVISIÓ

CORNELLÀ

El gran dia d'Enric

Gallego (Cornellà) va marcar diumenge cinc gols contra l'Ascó i se situa pitxitxi de la lliga amb 8 dianes

Minut 14, gol d'Enric. Minut 17, gol d'Enric. Minut 36, gol d'Enric. Minut 43, gol d'Enric. Minut 75, gol d'Enric. I minut 79, l'excepció que confirma la regla, gol de Puerto. Diumenge, el Cornellà va clavar mitja dotzena de gols a l'Ascó i Enric Gallego va ser el gran heroi del partit. El davanter del conjunt dirigit per Quique Pérez Cabedo va marcar ell solet cinc dels sis gols de l'enfrontament, una circumstància que feia ni més ni menys que quatre anys que no es veia en un partit de tercera divisió. L'últim a fer-ho, Josep Maria Soler Guerra, en la golejada que el Santboià va endossar a la Rapitenca un 5-1 en la temporada 2006/07.

Gallego, que fins diumenge només havia marcat tres dianes en les deu primeres jornades de lliga, va viure un d'aquells dies difícils d'oblidar en la vida d'un futbolista. I és que, pilota que tocava, pilota que acaba dins de la xarxa. Va tenir sis clares oportunitats de gol i les va clavar totes sis. Sí, sis. Perquè a banda dels cinc gols que van pujar al marcador –quatre amb l'esquerra–, Gallego també va veure com el col·legiat n'hi anul·lava un altre, de cap, per fora de joc. «El partit de diumenge em costarà d'oblidar. Em va sortir un partit rodó. Alguna vegada, quan jugava amb l'Alzamora a primera territorial, havia marcat algun hat-trick, però mai havia fet cinc gols. Va ser increïble», admet el jugador. Qui segur que tampoc ho oblida és Felip, el porter de l'Ascó.

Amb la maneta de gols que va signar diumenge, Enric Gallego se situa pitxitxi de la lliga, empatat a 8 gols amb Virgili de la Pobla de Mafumet i supera el seu company d'equip Melo (6). Entre tots dos han marcat 15 dels 21 gols d'un Cornellà que aspira a l'ascens: «Tenim un equip amb capacitat per lluitar per pujar a segona divisió B. Nosaltres som optimistes», admet el protagonista de la jornada.

PRECEDENTS

Amb sis gols JUGADOR PARTIT RESULTAT TEMPORADA JERO Vilobí-Horta (10-0) 1995/96
Amb cinc gols JUGADOR PARTIT RESULTAT TEMPORADA IÑAKI Vilobí-Cerdanyola (8-0) 1995/96 SARABIA Banyoles-Vilafranca (5-1) 1998/99 SOLER Santboià-Rapitenca (5-1) 2006/07 ENRIC Ascó-Cornellà (0-6) 2010/11