Barça

Dani Alves, dret a persistir

En la conversa que Dani Alves té pendent de mantenir amb Luis Enrique, el brasiler espera sentir com el tècnic li diu que compta amb ell. Disposat a complir l'any de contracte que encara li queda, Alves esgotarà totes les possibilitats per quedar-se a Barcelona. Tot i que va començar com a titular a la selecció brasilera en el mundial, amb 31 anys, la carrera del lateral dret blaugrana ha començat a davallar. No és estrany que hagi entrat en totes les llistes de transferibles d'aquest Barça que té voluntat de renovar-se. L'elevada fitxa que cobra dificulta, però, una sortida satisfactòria per a ell i per al club. Hi ha molt pocs equips que li puguin oferir una quantitat similar, i els que ho poden fer tenen la seva posició ben coberta i, a més, no estan disposats a pagar traspàs per un futbolista que quedarà lliure el 30 de juny del 2015.

D'altra banda, després de sis temporades al Barça, en les quals ha viscut els millors anys de la seva vida esportiva, i també de la història del club, a Dani Alves no li ve de gust sortir per la porta del darrere. L'avala el rendiment que ha ofert des que va arribar del Sevilla, l'estiu del 2008, a canvi de 35 milions d'euros, una quantitat que aleshores va semblar estratosfèrica. El brasiler, en tot cas, s'ha ben guanyat el dret a persistir. “Té contracte en vigor. Parlaré amb ell, veurem quines aspiracions té i quines tenim nosaltres”, va dir Luis Enrique el 16 de juliol passat. A Dani Alves li agradaria, per tot plegat, que l'asturià li confirmés, senzillament, que el vol tenir al seu equip. Li cal només notar la confiança del seu entrenador, saber que pot sumar en el nou projecte. Encara que l'ombra del colombià Juan Guillermo Cuadrado, per qui el Barça està disposat a apostar fort, plani sobre ell.

La reunió entre el futbolista i el tècnic tindrà lloc, probablement, dilluns vinent, que és quan Alves es reincorporarà a la feina. El seu entorn no veu probable que avanci la tornada, menys encara tenint en compte que l'equip no s'entrenarà a la ciutat esportiva fins a la setmana que ve, ni tampoc es dóna més importància que la que té a la conversa que ha de mantenir amb Luis Enrique. En tot cas, es confirma que hi ha interès de diversos clubs. A hores d'ara, Alves espera esdeveniments.

ES VOL QUEDAR

En la reunió que ha de mantenir amb Luis Enrique espera que li digui que el vol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)