Espanyol

Apuntalar el camí europeu

L'Espanyol espera perllongar la seva ratxa de victòries contra el Betis

Els andalusos només han aconseguit un punt dels últims dotze en la lliga i arriben carregats de dubtes per la crisi de resultats

L'Espanyol es va conjurar dilluns passat per fer d'aquesta setmana, carregada amb tres partits, una setmana fantàstica per apuntalar l'objectiu europeu. El full de ruta que persegueixen els homes de Pochettino és sumar els nou punts que hi ha en joc. En el primer capítol de la sèrie van liquidar el Racing de Santander (3-1), ara afronten del segon acte contra el Betis i tancaran la setmana diumenge contra el Màlaga a Cornellà. L'Espanyol té prou motius per confiar en una victòria en terres andaluses. L'estat de forma dels verd-i-blancs, que només han aconseguit un punt dels últims dotze en joc, és un bon al·licient. L'equip de Pepe Mel està en una crisi profunda de resultats, la segona de la temporada, i ja albiren amb perill els llocs de descens. Al tebi moment bètic s'hi afegeix la gran efectivitat que té l'Espanyol en les seves visites al Benito Villamarín. Els blanc-i-blaus han puntuat en dotze de les últimes tretze visites al feu verd-i-blanc, un estadi talismà. A les fredes dades de l'estadística s'hi afegeix el bon moment de joc i resultats. La davallada viscuda contra el Real Madrid al Bernabéu està oblidada i l'equip ha respost amb dues victòries contundents, amb golejades i bon joc incloses, contra el Rayo i l'esmentat Racing.

Verdú i Sergio.

Tot i això, els únics dubtes per sumar la tercera victòria consecutiva estan alimentats per les baixes de Sergio García, per lesió muscular, i Joan Verdú, per sanció. Els dos futbolistes són essència del joc atacant blanc-i-blau i a les seves facultats innates s'hi afegeix l'actual moment dolç de tots dos. Ara l'Espanyol haurà de superar aquest petit contratemps i buscar a la banqueta. Romaric s'entreveu com el relleu del geni de l'Eixample a la mitja punta i Weiss serà l'encarregat de suplir Sergio. L'altra novetat serà la tornada de Forlín, que havia estat sancionat, al doble pivot al costat de Cristian Gómez, que s'ha assentat a la medul·lar en els últims dos partits.

El Betis ha viscut unes últimes hores complicades pels últims resultats i Pepe Mel ha decidit blindar els últims entrenaments de l'equip a porta tancada. El secretisme és tan gran que el tècnic no donarà a conèixer la seva llista de convocats fins al final de la sessió que té prevista fer aquest matí. Al cap dels jugadors verd-i-blancs hi ha la voluntat de revertir la situació de crisi eixamplada per la golejada encaixada dissabte contra el Rayo a Vallecas (3-0).

BENITO VILLAMARÍN

És propici per a un Espanyol que hi ha puntuat en dotze de les últimes tretze visites

BAIXES IMPORTANTS

Pochettino no podrà comptar amb Verdú ni amb Sergio, dos futbolistes clau
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)