1a femenina

SUPERLLIGA FEMENINA

La central mexicana Marilyn Díaz, el primer dels reforços que vol fer l'Estartit per evitar el descens en la segona fase

L'Euromat Estartit vol continuar en la superlliga i, per això i a causa de les diverses lesions, reforçarà l'equip per a la segona fase, que començarà el 6 de gener. L'equip de Rafa Gil ha incorporat la defensa mexicana Marilyn Díaz, companya de la davantera Maribel Domínguez en el combinat centreamericà. Díaz, de 21 anys i 1m71, arribarà al principi de l'any 2011 a l'Estartit i, si el club té tota la documentació a punt, podria debutar el dia 6 de gener, a casa contra el Collerenc. Recomanada per la mateixa Domínguez, Díaz ha acceptat jugar a l'Estartit per preparar-se millor per al mundial del juny vinent a Alemanya, en què Mèxic serà un dels participants. Sense Sara Serna i Aida, lesionades, el president de l'Estartit, Carles Nugué, ha dit que el club busca, com a mínim, dos reforços més. Les jugadores estan de vacances i la majoria s'incorporarà als entrenaments dimarts que ve.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)