Barça

Luis Enrique: “Estem acostumats a infinitat de polèmiques”

Luis Enrique ha ofert aquest migdia la roda de premsa prèvia a la visita de demà al Camp Nou del Granada, marcada per la polèmica generada arran de les declaracions de Tebas i les posteriors consideracions del comitè de competició reprenent l'actitud dels jugadors blaugrana a Mestalla. Aquestes són algunes de les seves respostes:

PREPARACIÓ CONTRA EL GRANADA:

“Esperem el patró utilitzat per molts rival: defensar més o menys arreplegats i intentar crear-nos problemes en les transicions.”

POLÈMICA AMB JAVIER TEBAS I EL COMITÈ DE COMPETICIÓ:

“Donem suport al comunicat difós pel club. Ni hi ha res més a comentar. Per sort o per desgracia ja estem acostumats a infinitats de polèmiques.”

DEFENSA L'ACTITUD DELS JUGADORS

“Any rere any ens emportem el premi pel que fa al'esportivitat. Són els valors que intentem transmetre i no només de boca sinó que ja son vàries les temporades en les quals som l'equip que menys targetes rep i menys gestos pocs esportius cometem. Les evidencies són tal clares.”

NOMBROSES BAIXES

“Estem en un moment de la temporada en que s'han donat un gran nombre de coses imprevistes, però estem aquí per gestionar-ho.”

POSSIBLE PRESÈNCIA DE JUGADORS DEL FILIAL A LA CONVOCATÒRIA:

“Estic satisfet de tots els jugadors del filial que pugen a entrenar amb nosaltres per la seva actitud i predisposició. Són un recurs molt important per mi com a entrenador, però prefereixo no fer valoracions individuals.”

ALTERNATIVES PER SUBSTITUIR INIESTA:

“Estic molt content amb el nivell dels interiors. Em dona un ventall molt ampli i amb molts matisos.”

LUIS SUÁREZ, APERCEBUT

“No considero que sigui un risc [que jugui demà Suárez]. Si li ensenyen la cinquera targeta groga jugara un altre [Contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán]. Tinc una plantilla àmplia.”

DEFENSA A PEP GUARDIOLA

“No tinc cap dubte que aquest any Guardiola guanyarà títols i ho farà amb el mateix estil futbol. Els crítics han d'aparèixer perquè veure guanyar sempre a algú genera malestar.”

SERGI SAMPER:

“No ha tingut sort pel que fa al canvi d'entrenador. El que el va demanar ja no està al Granada, però aquestes situacions es poden superar i en tenim molts exemples.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)