Barça

“Els podem fer mal, però el Barça no té cap punt feble”

Preparats. Zidane no creu que el Barça tingui més urgències per guanyar el clàssic i assegura que “no hi ha res millor” que una victòria al Camp Nou

“Serà un partit complicat, molt dur, però igual que sempre.” Zinedine Zidane té molt clar que el clàssic d'aquesta tarda serà un dels partits més difícils que haurà d'afrontar el Madrid aquesta temporada, i la situació individual de cada equip no hi resta dificultat, segons el tècnic blanc. “No em fixo en el partit contra la Real, perquè serà un duel diferent”, va afirmar el francès, que no signa l'empat: “No penso en el resultat, sinó a donar el màxim de nosaltres. Si ho fem bé, podem obtenir coses positives.” De fet, no li agrada “gens” que es qualifiqui el Madrid de favorit. “Està al 50%, com sempre”, va dir Zidane, que va aprofitar la roda de premsa per lloar el Barça: “Aquest Barça et pot fer mal, n'estic convençut. Sabem que nosaltres els podem fer mal, però el Barça no té punts febles. És un equip molt fort, i demà [avui per al lector] s'enfrontaran dos grans equips.” El preparador francès va parlar d'alguns noms propis, com el d'Andrés Iniesta –“sabem com és d'important per al Barça, però la seva presència no canviarà el que intentarem fer”, i sobretot dos dels seus millors homes: Cristiano Ronaldo i Karim Benzema. “És molt professional i sap com preparar el partit”, va dir del crac portuguès, i va afegir que “la seva energia és espectacular, encara té fam, i això és molt important per a l'equip”. Sobre Benzema, Zidane va donar molt valor a la seva presència: “Ens dóna molta coses, i encara més en un partit així. Hi ha jugadors que són referents.”

El tècnic blanc no vol pensar en el passat i no agafa la victòria de la temporada passada al Camp Nou com a referència. “Serà un matx totalment diferent, perquè l'any passat vam anar allà amb el cul comprimit, però vull que estiguem tan preparats com l'any passat”, va afirmar Zidane, per a qui jugar al Camp Nou és una sensació única: “És especial, és un somni estar al Madrid i disputar un clàssic. Com a entrenador també m'agrada viure'ls”, va dir. I guanyar al Camp Nou? “No hi ha res millor que això”, va concloure el francès.

DIFICULTAT

“Penso a donar el màxim. Si ho fem bé, podem obtenir coses positives”
“No hi ha res millor [que guanyar un clàssic al Camp Nou]”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)