Barça

Luis Enrique

Entrenador del Barça

“Ara a veure quina joia ens toca en el sorteig”

En la prèvia Luis Enrique va assegurar que a nivell personal el partit contra el Borussia l'importava “un rave” però després de la imatge que va oferir el seu equip contra el conjunt alemany estava més que satisfet. “El partit tenia poc benefici i si molt risc sinó guanyàvem, però hem tingut la iniciativa en tot moment i hi hagut molt bona circulació de pilota”, va assenyalar. El tècnic asturià va voler destacar el ritme en les passades tenint en compte que el Gladbach molt defensiu. “Hem estat molt bé contra un equip que ha estat al darrere. Hem estat ràpids i precisos. Els felicito”.

Un dels grans protagonistes del partit va ser Arda Turan, autor d'un trio de gols, i que es va poder rescabalar de l'errada en el clàssic i que va suposar el gol de l'empat de Ramos. Ahir va jugar d'extrem i es va endur grans elogis de Luis Enrique. “Arda aquest any està fent molts gols i abans no destacava per la finalització. En banda té molts recursos, arribada i també pot jugar d'interior. És molt complet. M'alegro molt per ell”, va dir. També va tenir bones paraules per Aleix Vidal, que va tornar a jugar de titular després d'haver-ho fet contra l'Hércules en la copa del Rei. “Ha jugat aquests dos partits. Avui ha estat espectacular i té una condició física única perquè feia molt temps que no jugava. Ha estat molt bé amb pilota i sense. Com més jugadors es pugin al carro millor per mi, pel Barça i per tots”.

El tècnic va destacar la lligueta gairebé perfecta feta pel seu equip.“Els números d'aquesta fase són molt bons i l'equip segueix fent el seu camí”, va afirmar. Sobre el sorteig de dilluns, Luis Enrique està convençut que no els hi tocarà un rival fàcil tenint en compte els precedents de les últimes temporades. “Ara a esperar el sorteig, a veure quina joia ens toca. Nosaltres hem fet els deures però en altres grups hi han hagut sorpreses i nosaltres estem acostumats a tenir sorteigs explosius. A veure quina joieta ens toca”, va concloure l'entrenador del Barça.

ORGULLÓS

“Els números d'aquesta fase són molt bons i l'equip segueix fent el seu camí”

EL DUEL

“El partit tenia poc benefici i si molt risc si no el guanyàvem i hem estat molt bé”

ALEIX VIDAL

“Avui ha estat espectacular. Com més jugadors puguin al carro millor per mi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)