Barça

L'entrevista de ‘Coach Magazine' a Leo Messi és falsa

Una invenció. L'entorn del futbolista va emetre un comunicat negant-ne la veracitat i reservant-se el dret a emprendre accions legals contra la revista

Parlar de Leo Messi ara mateix pot suposar un esport de risc. Que ho preguntin al bo de Pere Gratacòs. La poca celeritat en els tempos en relació amb l'anhelada renovació del crac argentí fa que cada declaració sigui analitzada amb lupa des de les altes esferes del FC Barcelona, des de l'entorn del futbolista i també en l'àmbit periodístic.

En aquest sentit, a la revista Coach Magazine li pot sortir cara la suposada entrevista a Leo Messi publicada en el seu últim número i en la qual es donaven certes pistes en referència al seu futur. Després de tot el soroll mediàtic que va provocar durant el matí d'ahir, des de l'entorn de Messi es va voler tallar de soca-rel qualsevol mena d'especulació i es va assegurar que el jugador no ha concedit l'esmentada entrevista. Leo Messi Manegement (LMM) va emetre un comunicat oficial desmentint la veracitat de l'entrevista [“Des de LMM volem confirmar i aclarir que el jugador mai ha realitzat una entrevista a Coach Magazine i el seu contingut és fals en la seva totalitat”] i reservant-se “el dret d'exercir accions legals contra aquest i altres mitjans de comunicació que divulguin informació falsa o inventada sobre Leo Messi”.

Després del comunicat de LMM, la revista anglesa va eliminar l'entrevista de la home del seu web i el periodista uruguaià que la signava es va desmarcar també totalment de l'assumpte via Twitter: “Vull aclarir que no treballo ni he treballat mai per a la revista Coach Magazine i no he participat en l'entrevista a Messi que m'atribueixen.” Tot plegat encara va agafar més dimensió quan el mateix implicat [Diego Jokas] va fer un altre tuit assegurant que en els últims tres mesos, la mateixa revista també li ha atribuït entrevistes falses a Cristiano Ronaldo i Usain Bolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)