Barça

Derrota en la lliga 19 partits després, i de nou a Galícia

S'acaba la bona ratxa. El Barça no perdia en el campionat des del partit de la setena jornada, contra el Celta (4-3), tota una volta en què els blaugrana han acumulat catorze victòries i cinc empats

162 dies. Aquest és el temps que el Barça ha estat invicte en la lliga, un període en què els de Luis Enrique han encadenat dinou jornades del campionat de la regularitat sense perdre, tota una volta, amb un bagatge de catorze victòries i cinc empats. I les casualitats del futbol han volgut que la derrota s'hagi produït a Galícia, contra el Deportivo de la Corunya, mentre que l'anterior, de la jornada 7, va ser a Balaídos (4-3), contra el Celta, en aquell partit boig amb Leo Messi a la infermeria en què els blaugrana van estar a prop d'aixecar un 3-0 desfavorable en el tram final. Després de la desfeta a Vigo, i coincidint amb el retorn a l'equip de l'astre argentí, el Barça va encadenar quatre victòries, contra el Deportivo (4-0), el València (2-3), el Granada (1-0) i el Sevilla (1-2), una bona dinàmica que es va trencar amb tres empats seguits, contra el Màlaga (0-0), la Real Sociedad (1-1) i el Real Madrid (1-1), tres ensopegades que van permetre que els blancs s'escapessin en la classificació. La irregularitat blaugrana, de fet, es mantindria durant sis jornades més, concretament fins a l'empat al camp del Betis (1-1), moment en què els de Luis Enrique van agafar la directa i van començar a guanyar enfrontaments de lliga de manera consecutiva, contra l'Athletic Club (3-0), l'Alavés (0-6), el Leganés (2-1), l'Atlético (1-2), l'Sporting (6-1) i el Celta (5-0. Finalment, però, el Deportivo va trencar ahir la millor ratxa de victòries de la temporada, una derrota, la tercera blaugrana en tot el campionat, que torna a allunyar el Barça del títol de lliga.

FRENADA EN SEC

El Deportivo també trenca una ratxa blaugrana de sis triomfs seguits en el campionat

TRES EN BLANC

És la tercera derrota en la lliga. Les altres van ser contra l'Alavés i el Celta

Derrota a Riazor sis temporades després

La Corunya s'havia convertit en els darrers cursos en un camp talismà per al Barça, que fins ahir encadenava sis triomfs, i amb 24 gols a favor –quatre per partit– i només cinc en contra. Els blaugrana, de fet, havien resolt les dues darreres visites amb dues golejades, un 0-4 i un 0-8. Ahir, però, aquesta dinàmica se'n va anar en orris i va posar damunt la taula la realitat històrica que diu que la Corunya no és un lloc gaire propici per al Barça, que malgrat els seus excel·lents darrers resultats té un bagatge global desfavorable, ja que dels 45 Deportivo-Barça de la lliga que s'han disputat fins ara, els locals n'han guanyat 18 i els blaugrana, 17, mentre que en deu ocasions el resultat final ha estat d'empat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)