Barça

Feina fosca, assistència i golàs

Determinant. Ivan Rakitic, que com és habitual en ell es va desgastar al mig del camp, va contribuir decisivament a la victòria amb la passada de l'1-1 de Messi i amb una gran diana

Ben entrada la segona meitat, semblava que seria impossible superar un Keylor Navas inspiradíssim, que havia evitat l'1-2 del Barça en dues rematades de Paco Alcácer i de Luis Suárez i en un cop de cap de Piqué. Faltava, però, posar-lo a prova des de lluny, i així ho va fer Rakitic, en el minut 73, que després d'un driblatge sec a Kroos va carregar la cama esquerra i va enviar una rosca teledirigida al pal llarg, un autèntic golàs que va avançar els blaugrana. I aquesta no va ser l'única gran contribució ofensiva del migcampista croat, que ja en la primera meitat havia assistit Leo Messi en l'1-1, una centrada rasa a la frontal que Luis Suárez va deixar passar perquè l'astre argentí fabriqués la seva primera obra d'art de la nit. I després, és clar, Rakitic també va sobresortir en la seva habitual feina fosca al mig del camp, a banda d'estar força encertat en el joc de combinació, com demostra el fet que només va perdre tres pilotes en tot el partit. El croat, a més, en va recuperar dues.

Amb el seu gol d'ahir, Ivan Rakitic ja suma sis dianes en la lliga, només dues menys que el seu millor registre com a blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)