Barça

Laporta i i quatre exdirectius, absolts de l’acció de responsabilitat

L’Audiència de Barcelona ha desestimat el recurs d’apel·lació interposat pel FC Barcelona en relació a l’acció de responsabilitat contra la junta directiva de Joan Laporta. D’aquesta manera, Laporta i els altres quatre exdirectius que continuaven en el procediment, Xavier Sala Martín, Rafael Yuste, Josep Ignasi Macià i Maria Elena Fort, –els altres 12 van pactar amb el club– queden exonerats d’aquesta acció, iniciada al 2010 per la directiva de Sandro Rosell en considerar que hi havia hagut perdues econòmiques –valorades en 47, 6 milions– durant el mandat de Laporta.

L’Audiència, per tant, confirma la sentència ja dictada pel jutge José Manuel Martínez Borrego al 2014 i que ja desestimava les acusacions sobre Laporta i 16 exdirectius. Una sentència que el club va apel·lar. Recentment l’actual directiva havia anunciat que abandonava la petició de rebre les quantitats reclamades als exdirectius que no van signar el pacte, però sí va expressar la voluntat de que l’Audiència de Barcelona es pronunciés sobre l’apel·lació presentada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)