Barça

Bartomeu reclama el VAR

Dinar de directives. Va aprofitar la trobada que ofereix la federació als directius dels clubs finalistes per demanar la introducció de les noves tecnologies per ajudar els àrbitres

Josep Maria Bartomeu va aprofitar el dinar que ofereix la Federació Espanyola de Futbol a les directives dels dos clubs finalistes de la copa per reclamar davant el president de la federació, Ángel María Villar, la implantació del VAR al més aviat possible. Ha estat una constant del FC Barcelona –també dels jugadors; l’últim, Piqué– demanar que no es desaprofitin les noves tecnologies per tal d’ajudar els àrbitres en la presa de decisions. Aquesta temporada, amb el VAR, alguns errors molt greus com per exemple el gol al camp del Betis s’haurien pogut evitar. El president blaugrana, però, es va mostrar respectuós amb la feina dels àrbitres i en va destacar la dificultat. Bartomeu també va voler felicitar Villar per la seva reelecció al capdavant de la federació espanyola. El dinar es va celebrar al mateix estadi Vicente Calderón i hi van participar una àmplia representació de les directives del FC Barcelona i l’Alavés, així com dirigents de federacions territorials i membres de la federació i l’estament arbitral.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)