Barça

Titulars del Barça per un dia

Visa Barça. Els aficionats titulars de la targeta Visa Barça, de CaixaBank, van jugar al Camp Nou com els cracs, amb el nou equipament

CaixaBank ha presentat al Camp Nou els 44 “nous titulars” del FC Barcelona. Tots ells tenen tres característiques en comú: són aficionats al Barça, són titulars de la targeta Visa Barça emesa per CaixaBank i han guanyat un sorteig organitzat per l’entitat financera que els ha permès convertir-se, durant un dia, en jugadors del primer equip de futbol blaugrana.

Gràcies a la iniciativa Busquem titulars, els jugadors, procedents de diverses comunitats autònomes (Catalunya, Balears, Castella-la Manxa, Galícia, Madrid i Extremadura) van gaudir d’una experiència molt similar a la que viuen els cracs del primer equip durant els partits oficials que es juguen al Camp Nou.

A primera hora de la tarda, van ser rebuts a les instal·lacions del Camp Nou, on se’ls va traslladar fins als vestidors per posar-se el nou equipament de la temporada 2017/18 que faran servir els professionals del club a partir del mes de juliol. Posteriorment, un equip d’entrenadors va dirigir una xerrada tècnica prèvia a la sortida dels jugadors al camp. Després de les instruccions bàsiques, els jugadors van sortir al terreny de joc mentre sonava l’himne del FC Barcelona i el nom i el dorsal de cadascun dels participants. A les 18.30 h, els nous titulars van començar el partit en les mateixes condicions que un matx oficial.

En acabar el partit, els jugadors i els seus acompanyants van fer una visita exclusiva al museu i finalment van gaudir d’un sopar a les instal·lacions del club.

La Visa Barça és una targeta emesa per CaixaBank que permet als seguidors del FC Barcelona tenir un sistema de pagament personalitzat amb la imatge del seu equip. Amb la Visa Barça es pot comprar en tots els establiments comercials, botigues en línia i punts de venda de tot el món. A més, disposa de la tecnologia contactless i de la garantia gratuïta CaixaBank Protect, que protegeix el client d’usos no autoritzats. Els clients que la vulguin adquirir la poden sol·licitar en qualsevol oficina de CaixaBank, així com pel canal en línia Línia Oberta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)