Barça

La multa podria ser de 58 milions

Jutjats. La jutgessa rebutja la petició de l’expresident del Barça Sandro Rosell de desbloquejar parcialment els seus comptes bancaris i assegura que la seva responsabilitat pecuniària podria ser molt més elevada que la quantitat embargada

La jutgessa Carmen Lamela va rebutjar ahir la petició de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell de desbloquejar parcialment els seus comptes bancaris. L’exdirigent blaugrana va demanar que se li desbloquegessin els seus comptes argumentant que la quantitat embargada, 24,7 milions d’euros, és fins a deu milions d’euros més que la quantitat suposadament blanquejada, gairebé 15 milions d’euros. El Codi Penal, però, explica la magistrada, determina que la multa serà el triple de la quantitat blanquejada més un 30% que la llei permet determinar de manera provisional pel pagament de costos i interessos i, per tant, podria arribar als 58 milions d’euros. Assegura, doncs, Carmen Lamela que la quantitat que actualment té embargada l’expresident blaugrana Sandro Rosell és “molt inferior” a la suma que hauria de garantir. A més, la jutgessa assegura que aquests comptes embargats –dels quals creu que els fons provenen d’activitats delictives– no són els únics que té Rosell per fer front a la manutenció i l’escola de la seva filla petita i de la universitat de la gran, tal com argumentava l’expresident Rosell, que també demanava que se li aixequés l’embargament de les tres finques que té. La magistrada afirma, també, que Rosell “té o tenia” més de 10 milions d’euros a l’estranger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)