Barça

“Em quedo un any segur; després ja ho veurem”

Deulofeu. El riudarenenc, oficialment de vacances, va valorar des de Cracòvia el seu retorn al Barça i ara ha de decidir si s’incorpora abans del que estava previst a la pretemporada per seduir Valverde

Gerard Deulofeu ahir va començar vacances. El futbolista de Riudarenes, després del fort cop anímic que ha suposat perdre la final de l’europeu sub-21 de Polònia contra Alemanya (1-0), ja ha tancat la carpeta de la rojita i ara gaudirà d’uns dies de descans. Ho farà sabent ja del cert quin serà el seu futur. Ernesto Valverde l’espera a can Barça, en principi després de la gira nord-americana si no hi ha novetats en aquest sentit. “Encara és tot molt recent i s’ha d’acabar de parlar d’un parell de coses, però estic content de tornar a Barcelona. Ha estat casa meva i m’agradaria quedar-me. Això ja està decidit i em quedo un any segur. Després ja ho veurem. Ha estat una llàstima no haver tingut abans més oportunitats, però això arriba quan arriba. Soc ambiciós, vull jugar amb els millors i ja tinc ganes de començar aviat. Vull tenir l’oportunitat de jugar al primer equip. Estic molt content”, va explicar el futbolista divendres a la nit des de Cracòvia mateix.

Al seu compte oficial de Twitter, però, curiosament encara apareixia ahir amb la samarreta del Milan i al costat d’Adriano Galliani.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)