Barça

El fitxatge de Bellerín pren força després de l’europeu

Mercat. El lateral de l’Arsenal ha volgut centrar-se en la competició amb la selecció espanyola sub-21, però desitja que el seu traspàs al Barça sigui una realitat en les properes setmanes

El mes de juliol ja ha començat i, un cop tancat el curs 2016/17 de manera oficial, el Barça començarà a accelerar els moviments que tingui pendents, tant de sortida com, sobretot, d’entrada. Un cop recuperat Gerard Deulofeu per a la propera temporada, la secretaria tècnica del FC Barcelona se centrarà en els noms més desitjats al Camp Nou. A més de Marco Verratti, que aquesta setmana s’ha d’incorporar a la pretemporada del PSG, l’altre nom de l’estiu és Héctor Bellerín, el candidat preferit per al lateral dret. El català ha estat disputant l’europeu sub-21 amb la selecció espanyola fins divendres passat i no ha estat gaire pendent del seu futur. Ara, però, la seva tornada al Barça és el que centrarà els seus esforços. Bellerín, que ja està de vacances, té clar que vol tornar, aquest estiu sí, a casa, però no vol acabar malament amb l’Arsenal, un club que va aposar per ell de ben jove, i encara menys amb Arsène Wenger. El tècnic francès ha confiat en el barceloní des que va aterrar a Londres, i la seva intenció és que el català continuï vestint la samarreta gunner. De fet, Bellerín és una peça clau a l’Emirates Stadium, i un dels futbolistes més estimats.

La voluntat del jugador és clara. Creu que la seva etapa a Londres ha acabat i vol aprofitar aquesta nova oportunitat que li dona el futbol per intentar triomfar al Barça. Això sí, farà els possibles per acabar de bones maneres amb l’Arsenal. Bellerín parlarà amb els responsables del club per fer-los saber que vol marxar al Barça, i per demanar-los que no li posin traves a l’hora de traspassar-lo, tot i que és conscient que el club blaugrana haurà de gratar-se la butxaca per fer front al seu cost.

PREFERÈNCIA

Bellerín continua sent la prioritat número u per reforçar el lateral dret de l’equip

ACCELERAR

El català estava centrat en l’europeu, i ara vol reactivar el seu traspàs

VOLUNTAT CLARA

El futbolista té clar que vol tornar al Barça però vol acabar bé amb l’Arsenal

Dona 21.717 euros a Creu Roja

Establert a Londres des dels setze anys, Héctor Bellerín és ja mig anglès. El desastre de la torre Grenfell de Londres, on van morir més de 80 persones –tot i que les autoritats angleses van assegurar que la xifra final de morts trigaria mesos a saber-se–, va deixar molt tocat el futbolista, que va anunciar que per cada minut que disputés en l’europeu sub-21 donaria 50 lliures esterlines a les víctimes. Ja amb la medalla de plata penjada al coll, Bellerín va assegurar ahir que donarà 21.717 euros a la Creu Roja britànica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)