Barça

Cucurella, lligat dos anys més

Barça B. El jove lateral esquerre maresmenc va renovar ahir amb el club blaugrana fins al 2019 amb opció a dues temporades més

El Barça va assegurar-se ahir la continuïtat d’un dels seus futbolistes més prometedors, el lateral esquerre de 18 anys Marc Cucurella, que va signar un nou contracte per dues temporades ampliables a dues més. El club blaugrana ha fixat una clàusula de rescissió de dotze milions d’euros els primers dos anys i de 30 si es prolonga el contracte fins al 2021.

Gerard López, doncs, podrà disposar d’un dels jugadors amb més projecció que hi ha en el futbol de base del Barça, que tot i començar amb el juvenil va acabar la temporada essent una peça important en l’ascens del filial a segona A. A les ordres de l’entrenador granollerí, de fet, Cucurella ha acabat disputant 17 partits. El futbolista nascut a Alella va mostrar-se encantat amb la renovació. “El meu primer objectiu era continuar aquí i créixer i estic molt content i amb ganes que comenci la temporada”, va declarar ahir el defensa blaugrana, que valora tot el que ha significat el curs 2016/17: “Ha estat una temporada molt completa, vaig començar en el juvenil, he acabat en el Barça B i amb aquesta renovació he viscut un dels dies més feliços de la meva vida.” Ara, amb tot, Cucurella només pensa a continuar la seva progressió. És ambiciós: “Ho donaré tot i tant de bo que pugui debutar en el primer equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)