Barça

Belletti, nou ambaixador

Incorporació. L’heroi de la lliga de campions de París de l’any 2006 s’afegeix al seu compatriota Ronaldinho i a Abidal com a representant del FC Barcelona a tot el món

El FC Barcelona va anunciar ahir que ha arribat a un acord amb Juliano Belletti perquè el brasiler es converteixi en ambaixador del club. El gran heroi de la lliga de campions de París l’any 2006 serà representant del club en diversos actes i esdeveniments durant els propers anys. Belletti s’afegeix a Ronaldinho i a Abidal com a ambaixador del FC Barcelona.

“És un plaer i un honor poder representar el club de futbol més important del món. Sabem que el gol de París va ser important, però va passar alguna cosa més amb aquest club i per això soc aquí. Ara tinc una altra feina, intentar portar la marca Barça arreu del món per demostrar que el FC Barcelona és molt més que només futbol”, va explicar l’exdefensa brasiler.

“El Barça sempre intenta fer alguna cosa especial en tots els països, per això hem estat a Uganda, a Grècia, al Japó o als Estats Units. També busca fer accions benèfiques com aquest últim partit dels Legends i jo vull formar-ne part”, va concloure el nou ambaixador del club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)