Barça

“Gerrard em va dir que esperés al Barça”

Luis Suárez. L’uruguaià desvetlla el que li va recomanar el capità del Liverpool, en una entrevista a la televisió del club d’Anfield i assegura que si tornés a Anglaterra, només seria per jugar altre cop com a ‘red’

“Gerrard em va dir que esperés al Barça, que era el meu somni. Liverpool m’ha tractat espectacularment i estic totalment agraït, si torno a Anglaterra, només seria al Liverpool”. D’aquesta manera, el davanter del Barça Luis Suárez, va desvetllar la recomanació en clau de futur que li va fer el capità del conjunt red, en una entrevista concedida a la televisió del club de Merseyside, per al que només té paraules d’elogi: “Que m’hagin donat l’oportunitat de jugar a la Premier League i que el meu fill hagi nascut allà també marca molt. Estava còmode i la gent em va tractar bé. Hi ha molta gent que diu que la ciutat de Liverpool no és maca, però és espectacular i increïble. Érem molt feliços, la gent ens tractava molt bé dins i fora”. També recorda la seva estrena com un dels seus millors moments com a red: “Marcar en el debut va ser impressionant”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)