Barça

Desembarcament al Japó

Promoció. Neymar, Piqué i Arda ja van participar ahir a Tòquio en les primeres activitats de presentació de Rakuten com a nou patrocinador principal del club. Avui s’hi afegirà Messi

L’acord entre el Barça i Rakuten pel qual l’empresa japonesa dedicada, entre altres negocis, al comerç electrònic, passa a ser el nou patrocinador principal del club es presenta avui al país nipó amb una roda de premsa com a acte central. La presència de Messi, Neymar, Piqué i Arda, a banda del vicepresident vicepresident de màrqueting i comunicació del club, Manel Arroyo, reflecteix l’elevat nivell institucional que se li dona a l’esdeveniment, el primer de caire oficial des de l’entrada en vigor del contracte de patrocini. El crac argentí va arribar a Tòquio ahir a última hora de la tarda –hora japonesa– i no va poder participar en els primers actes promocionals. Sí que ho van fer els seus companys, que van participar en l’enregistrament de diversos vídeos i entrevistes per als mitjans propis de Rakuten. Posteriorment, es van desplaçar al barri de Roppongi –un dels més populars de la capital japonesa– per assistir a una recepció privada oferta pel CEO de Rakuten, Hiroshi Mikitani. I avui, l’agenda d’actes es multiplica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)